EVENIMENTE IN A PUZZLE

De la A la Z, construim
evenimentul tau

Conferinte

Conferintele sunt cel mai bun format de eveniment pentru a comunica catre publicul exterior informatiile noi, relevante si de impact despre activitatea business-ului tau. Suntem bine echipati pentru a construi un eveniment intr-un spatiu business clasic, sau unul neconventional cool si relaxant. Avem cele mai bune solutii pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele de business.

Workshop, seminar

Workshop-urile si seminariile sunt abordarea potrivita atunci cand iti doresti sa comunici cu echipa, cu partenerii, sau sa prezinti unui public tinta informatii de impact sau un produs nou, intr-o forma mai relaxata si interactiva. Acestea se pot sustine intr-un cadru clasic cum este sala de

conferinta sau in spatii mai relaxate tip HUBuri sau cafenele. Cele mai importante piese de puzzle pentru un astfel de eveniment sunt: spatiul, meniul si publicul. Si da, ne ocupam de toate cu atentie sporita pentru atingerea obiectivelor propuse in brief.

Evenimente cu parteneri

Vrei sa lansezi un nou produs, sa comunici valorile companiei tale sau pur si simplu sa intaresti relatia cu partenerii de afaceri? Atunci un astfel de eveniment este cea mai buna alegere. Poti opta pentru ceva mai restrans sau pentru un eveniment mai amplu, cu sesiuni de socializare, conferinta si program de divertisment inclus. Poate fi indoor, outdoor, sau le putem combina. Pornind de la nevoile si disponibilitatea ta, noi te ajutam cu cele mai potrivite idei si solutii de implementare, astfel incat evenimentul sa fie cu adevarat memorabil.

Offsite

O escapada la munte sau la mare poate reprezenta un remediu perfect pentru zilele stresante de la birou in perioadele de blocaje executionale. Locurile outdoor sporesc creativitatea si stimuleaza productivitatea.

Cautam si gasim spatiul perfect in care tu si colegii tai puteti lucra creativ si fara intreruperi ca sa puteti veni cu cele mai bune idei pentru proiectul vostru.

Teambuilding

Munca in echipa este un factor important pentru orice organizatie, iar noi stim asta mai bine ca oricine. Suntem pregatiti cu intrebarile care ne furnizeaza informatiile esentiale despre echipa ta ca sa iti putem propune cel mai potrivit program pentru nevoile echipei tale. Nu iti face grii, nu uitam nici de distractie. Suntem adeptii invatarii prin joaca, asa ca rasetele si voia buna nu vor lipsi de la programele propuse de noi.

Petreceri Tematice

Relatiile interumane solide stau la baza tuturor afacerilor de succes. Petrecerile tematice sunt modalitatea perfecta de a garanta distractie alaturi de colegi, parteneri si clientii, dar si o oportunitate grozava pentru a socializa intr-un cadru mai lejer. Tu gandeste-te la lista de invitati si la o tematica, detaliile de organizare le rezolvam noi!

Evenimente de lansare

Un eveniment de lansare este o modalitate excelenta de a-ti prezenta cel mai nou produs sau serviciu si de a face oamenii sa vorbeasca despre el. Misiunea noastra este sa aducem elementele de care ai nevoie pentru a face din acest eveniment o experienta relevanta si memorabila pentru participanti.

Road Show

Ai nevoie de brand awareness? Vrei sa iti maresti vizibilitatea pe piata? Atunci iti propunem sa iei la drum mesajul companiei tale si sa il duci in fiecare oras care reprezinta un centru de interes pentru tine. Te ajutam sa gasesti cele mai bune locatii si sa structurezi evenimentul intr-o forma cat mai interactiva.

Strange-ti echipa si pregatiti-va de drum. Noi ne ocupam de restul detaliilor si te asiguram ca evenimentul tau se va desfasura exact cum ti-ai dorit.

Evenimente Agro

Organizarea unui Eveniment Agro este pe cat de spectaculoasa, pe atat de complexa si de dificil de pus in scena. Insa, provocarile si situatiile solicitante dau nastere ideilor originale si invita la gasirea celor mai practice solutii de logistica. Ne mandrim cu peste 30 de Evenimente Agro organizate. Avem din plin experienta, expertiza si resurse necesare sa cream un astfel de eveniment atunci cand ai nevoie.

Evenimente CSR

Evenimentele CSR au un impact mare asupra comunitatii si regularitatea lor este binevenita in toate companiile. Ce iti putem spune cu siguranta este ca un astfel de eveniment construieste pentru cei implicati beneficii pe termen lung la nivel de valori si angajament. Noi acordam mare atentie alegerii proiectelor de tip CSR, astfel incat acestea sa fie in deplina armonie cu valorile companiei tale.

Petreceri de Craciun

Petrecerea pe care o asteapta cu nerabdare tot anul angajatii este Petrecerea de Craciun! Este si unul dintre tipurile noastre preferate de eveniment si aici lucram cu piese de puzzle magice si cream experiente fabuloase pentru tine. Noi, echipa Pro Events, ne echipam in spiridusi si cautam cele mai frumoase elemente de decor,

cele mai distractive momente si cel mai bun loc pentru tematica aleasa, pentru ca petrecerea ta sa fie una de tinut minte. Poate fi in stilul unui Craciun clasic sau poate fi o petrecere urbana cu tematica extravaganta, insa orice alegi noi suntem aici, pregatiti sa transformam ideea in realitate!

Family Day

Family Day este un nou tip de eveniment care are succes pe piata din Romania. Este o oportunitate perfecta sa aduci intr-un singur loc familia de acasa cu cea de la birou. Se pot organiza jocuri, competitii si diverse actiuni de socializare, pentru a incuraja comunicarea intre toti membrii Familiei.

Gala Dinner

Daca te pregatesti sa celebrezi un numar mare de ani de la fondarea companiei sau doresti sa iti premiezi partenerii și clientii, o cină festiva reprezinta cel mai elegant mod de a onora aceste momente. Spatiul ales, meniul, momentele de divertisment, decorul, cuvintele spuse pe scena, atmosfera, toate sunt ingrediente speciale ce pot crea impreuna un eveniment memorabil.

Aniversari de companie

Aniversarile de companie sunt oportunitatea perfecta pentru tine de a celebra un an sau mai multi ani plini de succes, sau ambele variante, de a intari relatiile dintre angajati si de a le multumi pentru efortul depus pe parcursul anului si realizarile obținute. In functie de cerintele si nevoile tale specifice,

vizualizam locul si abordarea potrivite pentru acest eveniment, alegem activitati si cuvinte inspirationale si emotionante, punem piesele cap la cap si cream un eveniment de impact, care sa marcheze semnificativ momentul special.

Toate serviciile intr-un singur loc.

Puzzle cu puzzle, ne conectam cu Profesionalism.