TEAM IN A PUZZLE

Pregatiti pentru imprevizibil

DESPRE NOI

Pro solutii inovative si
complete in organizare

Suntem o echipa orientata catre gasirea celor mai bune idei și solutii de implementare a evenimentelor corporate. Ajutam companiile sa comunice, sa creasca, sa se conecteze si sa fie vizibile. Ne bucuram de parteneriate andelungate alaturi de clientii noatri

si suntem incantati sa fim antrenati in provocari noi. Atentia la detalii ne defineste. Vizualizam evenimentele in avans, le pregatim pentru fiecare scenariu posibil si suntem pregatiti cu piese de puzzle care sa dubleze solutiile in situatiile neprevazute.

piesa cu piesa, construim un puzzle perfect pentru EVENIMENTUL TAU

Totul este posibil datorita curajului și pasiunii a doi oameni, care au decis sa iasa din zona de confort acum 15 ani si au creat o agentie de organizare a evenimentelor corporate.

De ce
„events in a puzzle”?

experti in comunicare si gestionarea resurselor

Comparam evenimentele pe care le organizam cu un puzzle complex, care conecteaza experti si servicii din domenii multiple.

Misiunea noastra este sa ne asiguram ca fiecare piesa de puzzle se armonizeaza cu celelalte si creeaza o imagine de ansamblu perfecta.

SERVICIISERVICII
UN PROCES creativ-interactiv

Etapele colaborarii cu

Pro Events

Punem la baza oricarui eveniment un joc de puzzle in care imaginea rezultata ilustreaza cu exactitate brief-ul clientului. Dar haide sa povestim mai exact!

1. Meet & Brief

Se ia o echipa fantastica (noi) si un client foarte deschis la idei si sugestii (tu) si se creioneaza un BRIEF complet pentru o imagine de ansamblu a evenimentului dorit.

2. Plan & Budget

Intreaga echipa Pro Events porneste la drum cu un intreg arsenal de tehnici de negociere deprinse de-a lungul timpului. Contactam cei mai buni specialisti de pe piata din domeniile necesare, obtinem cele mai bune oferte si conturam cel mai optim buget, tinand cont de toate cerintele briefului.

3. Connecting pieces

Atunci cand clientul raspunde pozitiv la bugetul ofertat, echipa Pro Events se apuca de treaba cu entuziasm si mult spor si construieste cel mai potrivit  puzzle. Mai exact, pornind de la conceptul agreat, ne sincronizam cu toti furnizorii, adunam la un loc toate piesele evenimentului și aranjam totul pana la cele mai mici detalii, conform unei tematici prestabilite: locatie, elemente de branding și decor, mobilier, activitați, divertisment, catering, scena, ecran, sunet, lumini, transport, cazare etc. Cu alte cuvinte: adrenalina, implicare, atenție, pasiune și praf magic, coordonare cu intreaga echipa și multe multe ore de munca. Un proces foarte elaborat pe care tu nu il vezi, dar noi stim ca stii ca exista si ca ne apreciezi pentru tot efortul depus in a crea evenimentul perfect.

4. Happening

Dupa ce am construit piesa cu piesa intreaga planificare a evenimentului intr-o imagine completa, urmeaza o alta desfasurare de forte si anume ziua (sau zilele) de derulare a evenimentului. Este punctul culminant al povestii noastre și recompensa mult așteptata. Atunci cand evenimentul iese bine (si iese intotdeauna bine), noi (echipa fantastica) simtim pe deplin satisfactia muncii noastre, iar tu (clientul) esti incantat de rezultat si fericit ca ti-ai urmat intuitia si ai ales sa lucrezi cu noi.

5. Follow-up & Wrap-up

Un eveniment fabulous merita un follow-up serios. Strangerea pieselor de puzzle sau “wrap-up-ul” cum spunem noi se intampla in zilele post eveniment. Finalizam componentele administrative și așteptam cu entuziasm feedback-ul tau. Fiecare experiența de eveniment in puzzle ne pregatește pentru o noua provocare. Consideram constructiv și important sa analizam impreuna rezultatul colaborarii noastre.

PRO EVENTS

Creatori de evenimente,
gandite in puzzle

ECHIPA PRO EVENTS
team_image

Alina VLĂDILĂ

MANAGING PARTNER

Vrea si vrea urgent. Este mereu in mijlocul actiunii si are grija ca toata masinaria Pro Events sa functioneze la turatie maxima. Este foarte analitica, orientata spre solutii, atenta atat la nevoile partenerilor, cat si ale echipei si furnizorilor. Sare oricand in ajutorul cui are nevoie. Este foarte sensibila si iubeste tot ce misca, de la fluture la om.

team_image

Diana CREȚU

EVENT MANAGER

Pro activa, echilibrata si interesata intotdeauna de ambele versiuni ale fiecarei povesti. Creativitatea ei aduce un suflu proaspat in agentie. Este curioasa sa afle tot ce este inovator pe piata si cum poate fi integrat acest nou in business-ul nostru. Perfectionista si spirit independent cauta intotdeana varianta cea mai buna pentru implementarea evenimentelor ca satisfactia clientului sa fie maxima.

team_image

Iulia PALADE

EVENT COORDINATOR

Este un mix care te tine in priza: iubeste rock-ul si negrul, insa stie sa aleaga culoare si finete atunci cand gandeste decorul unui eveniment si identifica usor detaliile importante care fac diferenta. Este pragmatica si foarte prompta cand vine vorba de respectarea deadline-urilor. Foloseste cuvinte putine si in vorba si in scris, are simt practic accentuat si o creativitate copilaroasa.

team_image

Diana RAICU

EVENT COORDINATOR

The working machine, extrem de dinamica, punctuala, mereu pusa pe treaba. Nu poate sta locului si pune toata energia in ce are de facut.

team_image

Ovidiu CONSTANTINESCU

TECHNICAL SPECIALIST

Nume de scena Capsă, extrem de implicat si muncitor, cu glumele la el, praegatit si pe faza pentru toate situatiile neprevazute, atat pe tehnic, cat si pe intreg evenimentul. Porneste greu, dar rezista foarte mult si are enorm de multa rabdare. Este pregatit pentru orice provocare la evenimente, iar cand totul este linistit, trece cu brio de provocarile din jocurile de pe telefon si nu numai.

team_image

Oana BOERU

TEAM & EVENT MANAGER

Este locomotiva din fata careia trebuie sa te dai daca are mai mult de un eveniment in desfasurare. Deadline-ul, comunicarea si planificarea sunt 3 instrumente de lucru pe care le considera esentiale pentru orice eveniment. Isi iubeste la maxim echipa si savureaza fiecare eveniment construit impreuna. Daca stai pe langa ea, sigur o sa te molipsesti de rasul si de pasiunea ei pentru mancare.

team_image

Lucian ASANACHE

EVENT COORDINATOR

Este versiunea 2.0 a echipei. Team player, proactiv si foarte atent la detalii. Invata rapid si se adapteaza rapid la situatii neprevazute. Creativ si entuziast, cauta mereu noi metode de abordare si implementare a unei idei. Este intotdeauna prezent cand ai nevoie de el, are focus si viteza pe ceea ce face si nu se lasa pana nu finalizeaza asa cum trebuie.

team_image

Adi POPA

TECHNICAL MANAGER

The master of sound & video, foarte tehnic si organizat, punctual si instruit in tot ce inseamna un eveniment. Inovativ cand vine vorba de solutii si mereu in cautare de gadget-uri noi care sa faca evenimentul mai interesant. E acolo intotdeauna pentru echipa si pentru client, cu glumele in buzunar, si nu pleaca, nu doarme, nu mananca pana cand nu iese totul perfect.

team_image

Carla BADIU

EVENT MANAGER

Carla este extrem de prompta si mereu focusata pe ce are de facut. Are o memorie fantastica si isi aminteste fiecare detaliu, oricat de mic. Are experienta a sute de evenimente corporate si expertiza necesara pentru a organiza inca pe atat.

team_image

Mihai VARGA

VIDEO TECHNICIAN

Mihăiță, cum ii zicem toti, are un simt al umorului bine dezvoltat si este la fel de implicat și muncitor precum colegii lui. Este orientat spre solutii, nu are stare si este la curent cu noile tehnologii. Ii plac jocurile video si este mare mare iubitor de ciocolata.

Vrei o organizare profesionistă a evenimentului tau?

Stabileste o intalnire cu noi!
CONTACTCONTACT